02/03/2021
Goedenavond
topbanner_indexoNL.jpg
  GEBRUIKERSNAAM
   
  PASWOORD
    
NL 
ACV Puls : TBE Site BASF Antwerpen
 

 

Snelmenu
Contacteer ons

 
In de rechterbovenhoek van deze site vind je een inlog-box. Die staat er natuurlijk niet zomaar. De bedoeling is dat werknemers inloggen op deze ondernemingssite. Ingelogde bezoekers krijgen toegang tot specifiek ondernemingsnieuws. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen werknemer in dit bedrijf,  ACV/LBC-NVK-vakbondslid of ACV/LBC-NVK-vakbondafgevaardigde in het bedrijf.

Hoe registreren/inloggen?

Om in te loggen, heb je een gebruikersnaam en een paswoord nodig. Deze verkrijg je door te registreren. Vul minstens je e-mailadres, naam en voornaam en telefoonnummer in. Hoe meer andere velden je nog invult, hoe makkelijker we je gegevens kunnen controleren. Als we je 'herkennen', krijg je via e-mail een paswoord toegestuurd. Dit kan even duren (gemiddeld 24 uur). In deze module is dit immers een manuele actie die door je collega-militant moet worden uitgevoerd.

Je gebruikersnaam moet een valabel emailadres zijn.

De registratie op deze site houdt geen enkele verplichting in en is kosteloos.

Paswoord vergeten?

Als je je paswoord bent vergeten, tik je in de rechterbovenhoek je gebruikersnaam in (dit is je emailadres). Dan verschijnt de zin 'wachtwoord vergeten'. Daarop klikken, maakt dat er een automatisch een email naar je wordt verzonden met het paswoord voor deze website.

Weet je je gebruikersnaam ook niet meer? In dat geval neem je best even contact op met de webmaster. Dit kan je via het online contactformulier doen of je spreekt de verantwoordelijke vakbondsafgevaardigde in je bedrijf even persoonlijk aan. Hij of zij kan je gegevens dan opzoeken en je opnieuw bezorgen.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Na het inloggen kan je je gegevens (waaronder je paswoord en je mailadres) wijzigen via de link 'Profiel'. Deze link vind je rechtsbovenaan op de site.

Goed om te weten!

Misschien ben je ook geregistreerd op www.lbc-nvk.be of www.acv-online.be . De registratie op deze ondernemingssite staat daar helemaal los van. Om toegang te krijgen tot de vergrendelde info op deze website, moet je dus even een nieuwe registratieprocedure doorlopen.  Zoeken
 
  
         

hetgrotegeld_145x100pix.jpg Disclaimer
Top